De Nieuwste Recepten: Wijn
- 24-apr (12:20) gestoofde kip in witte wijn met laurier en mosterd (Delicious Magazine)
- 23-apr (10:29) Visstoof met peterseliewortel, tomaat en rode wijn. (Kookjij.nl)
- 31-mrt (11:37) Stoofpot met kip en rozemarijn (Kookjij.nl)
- 27-mrt (18:22) Romige Risotto Rapido met kastanje champignons (Kookjij.nl)
- 26-mrt (18:20) Gevarieerd groenteschoteltje met kabeljauw uit de oven (Kookjij.nl)
- 23-mrt (17:28) Verrukkelijke stoofpot van rundvlees, bospaddenstoelen en rode wijn (Kookjij.nl)
- 21-mrt (09:53) Genieten van Gin tonic pulled chicken (Bon Apetit)
- 20-mrt (18:56) Kabeljauwfilet in Siciliaanse kerstomatensaus (Kookjij.nl)
- 20-mrt (16:19) Mensen die lekkere wijnen willen drinken, hoeven niet naar Amsterdam: ‘Maar ik moet mensen de fles gunnen’ (De Gelderlander)
- 19-mrt (15:09) Geschnetzeltes van kip (Kookjij.nl)
- 19-mrt (13:41) vongole met cacio e pepe (Delicious Magazine)
- 17-mrt (19:11) Pestorijst met champignons en courgette (Kookjij.nl)
- 17-mrt (17:52) Fricassée de porc, een romige stoofpot van varkensvlees (Kookjij.nl)
- 17-mrt (12:36) De allerlekkerste stamppot zuurkool (Kookjij.nl)
- 16-mrt (16:41) Beenham gemarineerd in rode wijn en port (Kookjij.nl)
- 16-mrt (16:24) Salade met groene asperges en gerookt zalmhaasje (Kookjij.nl)
- 14-mrt (17:04) Abrikozencompôte van gederoogde abrikozen (Kookjij.nl)
- 14-mrt (13:28) Sjalottensoep met kaascroutons (Kookjij.nl)
- 12-mrt (12:24) Asperges met gerookte zalm en rivierkreeftjes (Kookjij.nl)
- 11-mrt (09:02) Ontdek betaalbare wijntips voor elke gelegenheid: haal het beste uit je wijnervaring! (Kooktijdschrift)
- 10-mrt (14:45) Sperzieboontjes op z'n Italiaans (Kookjij.nl)
- 07-mrt (17:04) Perziken in limoncello met citroensorbetijs (Kookjij.nl)
- 06-mrt (12:21) ossobuco met verjus, venkel en saffraan (Delicious Magazine)
- 06-mrt (10:48) Gezond en lekker eten? Een glaasje wijn als verantwoord genot (Eet Goed Voel Je Goed)
- 05-mrt (18:19) Gerookte eendenborst met kersensaus (Kookjij.nl)
- 05-mrt (18:08) Spaghetti met groene asperges,witte wijn en Parmezaanse kaas (Kookjij.nl)
- 04-mrt (13:07) Romige koolrabisoep (Kookjij.nl)
- 04-mrt (12:50) Koolrabisoep met broccoliroosjes (Kookjij.nl)
- 26-feb (19:14) Risotto met bacon en gedroogde tomaten (Kookjij.nl)
- 26-feb (16:00) Romige risotto met courgette, basilicumpesto en burrata (Kookjij.nl)
- 21-feb (17:52) Kalkoenfilet met mozzarella en gedroogde tomaten (Kookjij.nl)
- 19-feb (17:00) Citroenrisotto (Kookjij.nl)
- 18-feb (19:03) Stoofpot van rundvlees, bospaddenstoelen en rode wijn (Kookjij.nl)
- 18-feb (17:37) Snelle biefstuk stroganoff à la petra (Kookjij.nl)
- 14-feb (14:58) Linzen met worstjes (Lenticchie con salsicce) (Kookjij.nl)
- 14-feb (14:08) Funghi Trifolati van Jonnie Boer (Kookjij.nl)
- 12-feb (11:28) Oosters gekruid stoofpotje van linzen en kip (Kookjij.nl)
- 11-feb (19:56) Ovenschotel witlof gekaramelliseerd met ham en gorgonzolaroom (Kookjij.nl)
- 11-feb (19:29) Stoofpotje spitskool met hamlappen ook voor de slowcooker (Kookjij.nl)
- 11-feb (16:56) Vegetarische goulash van paddenstoelen en linzen (Kookjij.nl)
- 06-feb (18:49) Tomatencrèmesoep met appel en roomkaas (Kookjij.nl)
- 06-feb (10:35) Choucroute Garnie Alsacienne (Kookjij.nl)
- 06-feb (10:13) Portugese stoofpot (Carne à Jardineira) (Kookjij.nl)
- 05-feb (10:10) Gestoofde wild zwijnswangen (Kookjij.nl)
- 02-feb (15:53) Zwolsche stoof van Jonnie Boer (Kookjij.nl)
- 02-feb (12:01) Romige paddenstoelensaus (Kookjij.nl)
- 31-jan (16:23) Gemengde paddenstoelen op een romige witlofsaus (Kookjij.nl)
- 29-jan (20:14) Tortellini Caprese in pestoroomsaus (Kookjij.nl)
- 29-jan (17:25) Grieks gehaktpannetje met paprika en feta (Kookjij.nl)
- 26-jan (11:09) Geschnetzeltes met cantharellen (Kookjij.nl)
- 26-jan (10:00) Wat Eten We Vandaag: Maaltijdsalade met spruitjes en spekjes (De Gelderlander)
- 25-jan (08:12) ITALIAANSE ZEEBAARS MET TOMATENSAUS (recept voor gescheiden mannen die spijt hebben van hun nieuwe relatie) (Liwwadders.nl)
- 21-jan (12:08) Blauwe bessen chutney (Kookjij.nl)
- 18-jan (21:34) Pasta met grote garnalen in een heerlijke chiliroomsaus (Kookjij.nl)
- 15-jan (15:45) Champagne met hartvormig aardbeienijs (Culinea)
- 15-jan (15:22) Bourgondische stoofpot van varkensfilet met worteltjes en champignons in roomsaus (Kookjij.nl)
- 15-jan (12:10) Preisoep met warmgerookte zalm (Kookjij.nl)
- 15-jan (11:52) Ovenschotel krielaardappeltjes met zalm (Kookjij.nl)
- 13-jan (19:10) Baskisch kipstoofpotje (Kookjij.nl)
- 12-jan (18:24) Stoofpeertjes in karamel-wijnsaus (Kookjij.nl)
- 12-jan (17:56) Entrecôte of biefstuk à la Bordelaise (Kookjij.nl)
- 12-jan (12:35) Romanesco, gegratineerd met ham en champignonroomsaus (Kookjij.nl)
- 10-jan (16:44) Stamppot van bospeen met stoofvlees (Kookjij.nl)
- 09-jan (17:29) 25x onze favoriete Italiaanse recepten (Flavor Flaf Classics)
- 09-jan (12:35) Bourgondisch stoofpotje met hamlappen (Kookjij.nl)
- 06-jan (15:06) Konijnenbout uit de oven met knolselderij-stamppot (Kookjij.nl)
- 03-jan (07:00) Eieren in wittewijnsaus met brioche-croutons (Foodies Magazine)
- 01-jan (10:05) Voornemens? (Onno Kleyn)
- 28-dec (07:00) Champagne cheesecake (Oh My Foodness)
- 24-dec (16:00) Culy Basics: de ultieme Hongaarse goulash (Culy)
- 21-dec (08:33) 9x champagnecocktails (Flavor Flaf Drinks)
- 18-dec (14:00) Culy Basics: de French 75 (cocktail met champagne) (Culy)
- 16-dec (11:33) Pollo alla Cacciatora (Italiaanse kip op jagerswijze) (Kookjij.nl)
- 16-dec (11:27) Bourgondische runderstoof (Kookjij.nl)
- 15-dec (10:00) Stoofperen met Rode Wijn (Flying Foodie)
- 14-dec (12:52) Reebout in rode wijnsaus (Kookjij.nl)
- 12-dec (16:53) champagne over na het proosten? zo kun je ‘m het beste bewaren (Delicious Magazine)
- 08-dec (10:45) Estofado de Buey (Spaanse runderstoofschotel) (Kookjij.nl)
- 03-dec (12:47) 10x kerstcocktails voor bij de kerstborrel of het kerstdiner (Cocktailicious)
- 29-nov (18:37) De lekkerste kaasfondues om thuis te maken (Flavor Flaf Classics)
- 24-nov (12:47) Kerstcocktails voor bij de kerstborrel of het kerstdiner (Cocktailicious)
- 23-nov (11:23) Wijn en barbecue: Smaken combineren (Kookplaza)
- 22-nov (16:08) Culy Homemade: Kip Stroganoff (kip met champignon in romige saus) (Culy)
- 21-nov (13:10) Spaans stoofpotje (Kookjij.nl)
- 15-nov (17:17) Zwartzuur van kip, een heerlijk kipstoofpotje in rode wijn en ketjap (Ajam suwar suwir) (Kookjij.nl)
- 15-nov (16:53) Italiaans gevulde champigons (recept van Antonio Carluccio) (Kookjij.nl)
- 10-nov (09:29) Pittig runderstoof met kokosmelk (Culinea)
- 07-nov (15:09) Potjie Kos (Kookjij.nl)
- 02-nov (13:24) witte wijn bewaren? Zo lang kan dat volgens culinair journalist Jacques Hermus (Delicious Magazine)
- 02-nov (08:23) RODE WIJN SPAGHETTI MET WALNOTEN EN PETERSELIE (Liwwadders.nl)
- 01-nov (07:00) Zuurkool met witte wijn, appeltjes en laurier (Foodies Magazine)
- 31-okt (15:24) Podcasts met de Wijnstudio! (Onno Kleyn)
- 23-okt (14:38) Lamskoteletjes met honing - tijmsaus (Kookjij.nl)
- 20-okt (12:47) Gestoofde peer salade met blauwe kaas (Culinea)
- 18-okt (14:09) ragù van varkensvlees met rode wijn en pappardelle (Delicious Magazine)
- 18-okt (06:30) Manchegokoekjes met tijm – Recept (Rutger Bakt Hapjes)
- 17-okt (14:02) kip cacio e pepe in bagna cauda (Delicious Magazine)
- 14-okt (08:27) Fermenteren in eigen huis (Miljuschka)
- 11-okt (14:34) Ontdek de Wereld van Sherry: Van Fino tot Oloroso (WijnSpijs)
- 11-okt (11:56) Italiaanse kippenragù op de tagliatelle (Onno Kleyn)
- 05-okt (11:29) Romige pompoensoep met appel en crème fraîche (Kookjij.nl)
- 05-okt (10:57) Cubaanse gehaktschotel Picadillo (Kookjij.nl)
- 05-okt (10:28) Goulash uit Bratislava (Kookjij.nl)
- 04-okt (10:56) Mosselen met dille en citroen (Onno Kleyn)
- 03-okt (07:00) Waarom wijn uit Frankrijk drinken? (Foodinista Drankjes)
- 02-okt (15:57) Top 5 wijn-spijs combinaties (tijdens kerst) (My Foodblog Belgisch)
- 30-sep (20:26) Weekend in de Franse Champagnestreek – Mijn persoonlijke tips (Francesca Kookt)
- 29-sep (14:27) Wijn van Kleyn vers verschenen! (Onno Kleyn)
- 28-sep (14:57) paddenstoelentaart (Delicious Magazine)
- 28-sep (13:57) kip marsala met pancetta, rucola & pastinaakwaaiers (Delicious Magazine)
- 22-sep (16:29) Bacalao al horno Spaans/Portugese kabeljauwschotel (Kookjij.nl)
- 19-sep (20:27) Pruimen ingemaakt in rode wijn en rum (Kookjij.nl)
- 19-sep (15:57) beurre blanc: de perfecte basissaus om mee te variëren (Delicious Magazine)
- 18-sep (09:27) Groninger mosterdsoep met een geheime tip! (Kookjij.nl)
- 15-sep (10:28) Bourgondische sukadelapjes (Kookjij.nl)
- 13-sep (13:30) Mosselgratin met prei en aardappel (Kookjij.nl)
- 13-sep (07:27) Ragù bolognese van Konijnenvoer (Foodies Magazine)
- 11-sep (12:57) Italiaans pannetje met stukjes malse beenham (Kookjij.nl)
- 11-sep (10:26) Pasta met salsa rosa en gerookte zalm (Kookjij.nl)
- 07-sep (07:30) Gesmoorde venkel in witte wijn (Eetman)
- 02-sep (10:57) Mosselsausjes en dips (Kookjij.nl)
- 01-sep (12:57) Gemarineerde garnalen met tomaatjes en pasta (Kookjij.nl)
- 30-aug (12:28) Spaanse mosselen met Chorizo en tomatensaus (Kookjij.nl)
- 30-aug (11:58) Kokkinisto kotopoulo “Ranzo Ionio” (Kookjij.nl)
- 28-aug (15:59) Indisch kipstoofpotje Ajam suwar suwir (Kookjij.nl)
- 24-aug (19:27) Pittige paprikamarmelade met rode wijn en een vleugje gember (Kookjij.nl)
- 24-aug (18:57) Varkenshaasoesters gegratineerd met hamkaascrème (Kookjij.nl)
- 24-aug (14:29) Geschnetzeltes van kalfsvlees (Kookjij.nl)
- 24-aug (12:59) Siciliaanse kip met olijven (Kookjij.nl)
- 17-aug (10:27) Wat Eten We Vandaag: Kipfilet saltimbocca met sperziebonen en tomaten (AD.nl)
- 17-aug (06:54) Mosselen koken met wijn (Lekker eten met Linda)
- 14-aug (11:26) Griekse Stifado (Flying Foodie)
- 05-aug (15:52) Mijn nieuwe boek in aantocht! (Onno Kleyn)
- 02-aug (10:35) Sukadelapjes met peperkoek en boerenjongens (Kookjij.nl)
- 01-aug (06:00) Mosselen koken: 4 lekkere recepten (BrendaKookt.nl)
- 31-jul (16:00) Culy Homemade: vongole met cantharellen (een topcombi!) (Culy)
- 31-jul (14:25) Witte glühwein (Kookjij.nl)
- 28-jul (14:01) Mosselen in citroen knoflooksaus (Culinea)
- 24-jul (23:20) Ovenaardappeltjes met pesto en Parmezaanse kaas (Flavor Flaf Vega)
- 22-jul (23:26) 3x veelvoorkomende misvattingen over thee (Flavor Flaf Drinks)
- 20-jul (22:00) Sangria maken (Leuke Spaanse Recepten)
- 15-jul (23:02) Dit is hoe vaak je een ijsklontjesvorm moet reinigen (oeps…) (Flavor Flaf Drinks)
- 09-jul (10:00) Spaghetti al ragù (Recepten.be)
- 05-jul (14:55) Pappardelle met zeevruchten en roomsaus (Culinea)
- 01-jul (11:51) Witte sangria met vanille en munt (Keukenliefde - Dranken)
- 31-mei (17:24) Het beste nieuws van de dag: van kaas en rode wijn blijf je slim (Flavor Flaf Drinks)
- 12-mei (15:35) Waarom geen jaartal op champagne? Een mysterie ontrafeld (WijnSpijs)
- 25-apr (07:00) Wild ragu recept met eendenborst en tagliatelle in rode wijn (Foodinista Slowcooking)
- 18-apr (12:00) Lasagne recept met Italiaans stoofvlees (Foodinista Slowcooking)
- 22-mrt (20:00) Italiaans stoofvlees recept zonder alcohol en even lekker! (Foodinista Slowcooking)
- 12-jan (18:21) Risotto al Barolo is het recept dat je vanavond nog wil maken (Flavor Flaf Classics)
- 08-jan (12:00) Na de feestdagen begonnen aan de afvalrace? Probeer deze koolhydraatarme gerechten (De Gelderlander)
- 05-jan (14:49) wijn bewaren? Zo lang kan dat volgens culinair journalist Jacques Hermus (Delicious Magazine)
- 03-jan (10:00) navarin: Frans stoofpotje met lam (Delicious Magazine)
- 31-dec (08:00) Dit is het verschil tussen champagne, crémant, cava en prosecco (Miljuschka)
- 30-dec (04:00) Sorbet van citroen en munt met champagne (Chickslovefood.com)
- 29-dec (08:43) Champagne & Spijs | Een aanrader! (WijnSpijs)
- 28-dec (16:21) 5 wijngaarden in Europa die een bezoek waard zijn (WijnSpijs)
- 24-dec (15:04) De 12 beste films en documentaires over wijn! (WijnSpijs)
- 23-dec (09:58) Pasta met paddenstoelen en Marsala (Culinea)
- 20-dec (11:54) Italiaans stoofpotje met kip, tomaat en olijven [recept] (WijnSpijs Hoofdgerecht)
- 16-dec (18:10) Rosé-saus (Eetsnob)
- 14-dec (17:24) Recept: witte glühwein (Flavor Flaf Drinks)
- 13-dec (15:38) Welke wijn bij wat? Wijn-Spijs hulp! (WijnSpijs)
- 13-dec (12:09) Caçoila ( Portugese runderstoofpot) (Smulweb)
- 13-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Stoofperen met champagne en vlierbloesemsiroop (AD.nl)
- 12-dec (18:42) Super lekkere varkenshaas in rode wijnsaus uit de oven (Smulweb)
- 11-dec (09:46) Konijn met mosterd (Eetsnob)
- 08-dec (08:00) Bramen wine slush (Miljuschka)
- 07-dec (18:02) wijn bewaren? Deze fouten maken zelfs de grootste wijnliefhebbers (Delicious Magazine)
- 07-dec (18:00) wijn is vaak veel langer houdbaar dan je denkt (Delicious Magazine)
- 06-dec (14:21) spoom recept voor je kerstdiner (Delicious Magazine)
- 05-dec (16:50) Kaas en wijn | De lekkerste combinaties (WijnSpijs)
- 05-dec (09:48) De beste champagneglazen van 2022 (Kooktijdschrift)
- 05-dec (08:58) Arme man's 'kreeft' met Thermidorsaus (Smulweb)
- 04-dec (14:13) Bokkige bok runderstoof (Smulweb)
- 01-dec (14:35) 8 cadeaus voor de échte wijnliefhebber (Delicious Magazine)
- 01-dec (13:36) zo kies je de perfecte wijn voor kerst, volgens deze top-wijnkenner (Delicious Magazine)
- 01-dec (12:47) winterse groentestoof met witte bonen (Delicious Magazine)
- 28-nov (10:00) Een kerstmenu met feestwijnen (Benines Kitchen)
- 20-nov (09:00) De 6 beste rode wijnen van Albert Heijn die jouw kerst fenomenaal maken (WijnSpijs)
- 18-nov (18:42) Recept: Bezopen kip in rode wijn (uit de Kipbijbel van Alain Caron) (Flavor Flaf Meat)
- 17-nov (17:00) 4x coq au vin met een twist (Delicious Magazine)
- 10-nov (17:20) Grote knoflookgarnalen met witte wijn (Flavor Flaf Fish)
- 07-nov (12:02) Citroen Siroop (Smulweb)
- 02-nov (07:00) Spritz (Foodies Magazine)
- 30-okt (09:00) Hengel jij je theezakje altijd door het hete water? Dit is waarom je dat beter niet kunt doen (De Gelderlander)
- 27-okt (14:25) zuurkoolschotel met rode wijn, appel, brie & tijm (Delicious Magazine)
- 27-okt (12:30) Truffels en wijn in Le Marche 2022 (Onno Kleyn)
- 26-okt (10:00) Wat Eten We Vandaag: Kabeljauw uit de oven met venkel en wortel (AD.nl)
- 19-okt (16:05) Fijne, rode wijnen bij koud weer (Benines Kitchen)
- 16-okt (20:18) Nieuwe wijnen in oktober (Benines Kitchen)
- 16-okt (15:15) Van oesterzwammen tot porcini: drie fantastische gerechten met paddenstoelen, perfect voor de herfst (AD.nl)
- 06-okt (13:13) spaghetti met linzen en bacon (Delicious Magazine)
- 05-okt (15:20) Hier moet je aan denken tijdens het koken met alcohol (Kooktijdschrift)
- 01-okt (15:08) Basis Wijncursus | Wat leer je? (WijnSpijs)
- 22-sep (15:30) Iberico varkenswangen in rode wijn (Culinea)
- 22-sep (05:02) Kalfswangen in rode wijn (Lekker Tafelen)
- 03-sep (10:00) Wat Eten We Vandaag: Mosselen van de barbecue met stokbrood en kruidenboter (De Gelderlander)
- 30-aug (07:00) Frambozensorbet met basilicum en rosé champagne (Foodies Magazine)
- 28-aug (20:40) Nieuwe maand: nieuwe wijnen (Benines Kitchen)
- 28-aug (10:57) Marsala room champignonsoep (Smulweb)
- 24-aug (08:13) Erwten- en pestopuree met worstjes (Liwwadders.nl)
- 22-aug (14:17) Wijn – waar koop je het? (NL Culinair)
- 22-aug (14:17) Wijn – hoe wordt het gemaakt? (NL Culinair)
- 22-aug (14:17) Wijn – hoe te serveren? (NL Culinair)
- 22-aug (14:17) Thee – welke neem ik? (NL Culinair)
- 22-aug (14:17) Wijn – hoe te bewaren van wijn (NL Culinair)
- 22-aug (14:17) Wijn – het drinken (NL Culinair)
- 22-aug (14:17) Wijn – algemene informatie (NL Culinair)
- 21-aug (18:43) Recept: romige knoflookgarnalen met spaghetti (Flavor Flaf Fish)
- 17-aug (09:44) wijn van sinaasappels? Dit drankje waar geen druif aan te pas komt wil je écht proeven (Delicious Magazine)
- 16-aug (21:53) Het beste nieuws van 2020: van kaas en rode wijn blijf je slim (Flavor Flaf Drinks)
- 15-aug (12:10) Truffelreis 2022 (Onno Kleyn)
- 10-aug (14:13) Zo kies je een passende wijn bij je gerecht (Foodness Diner)
- 05-aug (08:00) Sangria met bloedsinaasappel, rosé en Aperol (Miljuschka)
- 21-jul (21:32) Proeven: 3 nieuwe wijnen – betaalbaar & speciaal (Benines Kitchen)
- 20-jul (10:06) Pollo alla cacciatora – kip op jagerswijze (Alles over Italiaanse Vleesgerechten)
- 18-jul (08:29) FormuleKip Frankijk: Rode wijn wings met lavendel van Timothy (Francesca Kookt)
- 14-jul (11:08) Hoeveel ruimte heb je nodig voor een kookeiland? (Damespraatjes.nl)
- 08-jul (10:00) Wat Eten We Vandaag: Varkenshaas saltimbocca (AD.nl)
- 06-jul (06:00) Flammkuchen met aardappel (Lekker & Simpel Winter)
- 30-jun (08:05) Bierexpert Ivo Thijssen (Zin.nl)
- 23-jun (07:00) Vol-au-vents met champagne en gamba’s (Foodies Magazine)
- 22-jun (11:00) Spaanse Sangria (Flying Foodie)
- 19-jun (13:03) Welke wijn drink je deze zomer? (Benines Kitchen)
- 14-jun (10:06) zo maak je de allerbeste risotto (Delicious Magazine)
- 13-jun (07:00) Stamppot met zeekraal en gebakken gamba’s (Foodies Magazine)
- 09-jun (15:16) Zes Medemblikker restaurants slaan handen ineen tijdens de Culinaire Wandeling (Medemblik Actueel)
- 09-jun (08:14) Kies de wijn die past bij het gerecht (Kooktijdschrift)
- 03-jun (07:20) WRAP MET GEROOSTERDE PAPRIKA (Liwwadders.nl)
- 30-mei (19:20) Venkel – Risotto met verse zalmvlokken
 (Smulweb)
- 28-mei (07:00) Anijschampignons in witte wijn met noedels (Foodies Magazine)
- 25-mei (09:00) Dit moet je weten over rosé (Eet Goed Voel Je Goed)
- 23-mei (08:50) Pasta in wodka-tomatenroomsaus van Gigi Hadid (Keukenliefde - Hoofdgerecht)
- 19-mei (19:27) Bourgondische bruine bonen (Goedkoop Lekker Eenpansgerecht)
- 10-mei (11:12) hier wil je bij zijn: Italië evenement in Utrecht (Delicious Magazine)
- 10-mei (08:32) VOORJAARS MINESTRONE (Liwwadders.nl)
- 08-mei (07:00) Bruschetta met wittebonenpuree en salie (Foodies Magazine)
- 08-mei (07:00) Bruschetta met ‘nduja (Foodies Magazine)
- 08-mei (07:00) Bruschetta met parmezaancrème en gebakken olijven (Foodies Magazine)
- 28-apr (07:00) Acqua pazza – zeebaars gepocheerd in tomatensaus (Foodies Magazine)
- 27-apr (10:00) Wat Eten We Vandaag: Sinaasappel-perzikspritz (AD.nl)
- 21-apr (10:09) Semi-healthy kater tosti met gegrilde aubergine, gerookte kip en sambal (Foodness Lunch)
- 14-apr (07:45) WijnSpijs Wandelen, het lekkerste uitje op zondag + winactie (Zin.nl)
- 06-apr (17:09) Puree van groene asperges met kabeljauw en sugarsnaps (Pen.nl)
- 04-apr (07:00) Appeltjes in vanillesiroop (Foodies Magazine)
- 31-mrt (08:53) Mijn paasbrunchbox en meer zalig lekkers voor Pasen (Francesca Kookt)
- 25-mrt (07:00) Champagnecocktail met bramen en sinaasappellikeur (Foodies Magazine)
- 23-mrt (18:50) Leren over het combineren van wijn met eten (Benines Kitchen)
- 13-mrt (14:32) Alles over de wijnstreek Ribera del Duero (Benines Kitchen)
- 07-mrt (13:56) Nederlandse wijn rukt op (Onno Kleyn)
- 21-feb (15:56) Tagliatelle met een saus van kalkoenreepjes en shiitake (Smulweb)
- 18-feb (10:57) Snoekbaars met witte wijn uit de oven (Onno Kleyn)
- 17-feb (07:00) Makkelijke kiwisorbet (Foodies Magazine)
- 11-feb (11:16) Romige paddenstoelensoep met Marsala (Culinea)
- 23-jan (15:00) Pittig Mexicaans stoofpotje met rundvlees en veel verse groenten (Culinaire Bagage)
- 23-jan (11:30) Zeewolf met in tomatensaus gesmoorde inktvis ringen en vongoles (Pen.nl)
- 22-jan (08:00) Chocoladetulband met rode wijn en kersen (Love to cook healthy)
- 20-jan (09:21) In de regelmatig terugkerende serie Eenvoudige Recepten voor Culinaire Kneuzen vandaag een exotisch kipgerecht (Liwwadders.nl)
- 17-jan (10:00) Wat Eten We Vandaag: Boeuf bourguignon (AD.nl)
- 11-jan (11:30) Je wijnsmaak verbreden doe je zo (Eet Goed Voel Je Goed)
- 05-jan (10:30) Bier zonder alcohol is vaak lekker, wijn meestal niet en dat komt door 'het gat’ (De Gelderlander)
- 02-jan (09:00) Gegratineerde oesters met champagne (Recepten.be)
- 31-dec (07:55) Pizza rolletjes met artisjok (Jaimys Kitchen)
- 31-dec (07:17) Champagnetaart (SimonesKitchen.nl)
- 29-dec (17:15) recept chocoladefondue champagne (Ze.nl)
- 29-dec (11:16) Champagne tulband (Het Laura’s Bakery Feestdagen Bakboek) (Keukenliefde - Gebak)
- 29-dec (06:00) Oud en nieuw taart (met champagne) (Eef Kookt ZO)
- 28-dec (13:17) Champagne margarita (SimonesKitchen.nl)
- 24-dec (07:15) Granaatappel mocktail (SimonesKitchen.nl)
- 21-dec (17:16) kerstcocktail recepten (Ze.nl)
- 19-dec (09:13) Champagnetaart – Recept (Rutger Bakt met Kerst)
- 18-dec (07:00) Chocoladetulband met rode wijn en rood fruit (Oh My Foodness)
- 16-dec (12:30) Met deze rode wijnen maak je indruk tijdens het kerstdiner (Libelle)
- 11-dec (17:16) cocktail champagne margaritas (Ze.nl)
- 08-dec (19:54) Recept: glühwein (Flavorflav Dranken)
- 30-nov (21:00) Feest in je mond: met deze recepten sluit je het jaar in luxe af (Knack.be)
- 28-nov (23:17) De lekkerste cognaccocktails voor de herfst en winter (Kooktijdschrift)
- 15-nov (07:16) Champagnetulband (Foodies Magazine)
- 12-nov (06:37) Bar Cava in Utrecht (Betty's Kitchen)
- 09-nov (14:49) Gerookte zalmrolletjes met aspergetips (Culinea)
- 09-nov (09:55) Wel de wijn, niet de alcohol (Eetman)
- 08-nov (07:19) Vegetarische herfst stoofpot met pastinaak en meiraap (Foodies Magazine)
- 28-okt (09:00) Dit lees je deze week in Margriet 47 (nú in de winkel!) (Margriet)
- 22-okt (13:27) Gegratineerde mosselen met dille (Culinea)
- 17-okt (05:55) Citroen-champagne trifle (Laura's Bakery)
- 14-okt (10:00) Italiaanse ragout van everzwijn (Recepten.be)
- 07-okt (11:00) Franse mosterd kip in romige saus (Flying Foodie)
- 06-okt (18:54) Ossobuco (Alles over Italiaanse Vleesgerechten)
- 06-okt (08:00) Biowijnen rukken op: ‘Tien jaar geleden zeiden Nederlanders nog: biowijn, dat is toch vies?’ (De Gelderlander)
- 05-okt (22:44) Wijnfeest in Italiaans dorp eindigt in drama: vier familieleden vallen flauw en overlijden (De Gelderlander)
- 02-okt (21:44) Peposo – Italiaans stoofgerecht (Vertruffelijk Vlees)
- 30-sep (17:51) Herfstactiviteiten (Onno Kleyn)
- 29-sep (16:41) Warmgerookte zalmmoten met een romig wittewijn-mosterdsausje (Culinaire Bagage)
- 28-sep (09:06) Herman Koch: ‘Zelfs bij chique diners ben ik van het pils en niet van de wijn’ (debrugkrant.nl)
- 27-sep (18:48) Licht pittige pastasalade met mango en gerookte kip...... (Smulweb)
- 24-sep (07:05) Dit vindt Alexandra van alcoholvrije wijn: ‘Staat toch gezelliger dan een glaasje water’ (Margriet)
- 20-sep (07:00) 3 Wijnsoorten voor liefhebbers: natuurwijn, vegan wijn en amber wijn (Eetman)
- 16-sep (15:35) Wijn voor beginners: een eenvoudige uitleg van verschillende wijnsoorten (Nijmegen Leeft)
- 11-sep (17:00) Bij dit restaurant kun je aanmeren met je boot én mag je de wijn soms proeven voordat je het bestelt (De Gelderlander)
- 10-sep (15:23) Mediterraans chique sfeer bij BeyMen: kruidige Turkse gerechten en een waterpijp als dessert (De Gelderlander)
- 31-aug (15:04) Mosselen met saffraan en citroen-aioli (Culinea)
- 30-aug (09:00) Wijnsoorten die verfijnd van smaak zijn (Eetman)
- 27-aug (07:00) Fastfood Friday: Bacalhau com natas (Portugees comfortfood!) (Oh My Foodness)
- 16-aug (11:46) Er komt heel wat meer uit Griekenland dan retsina (De Gelderlander)
- 10-aug (16:28) Mosselpan met Hollandse garnalen, venkel en witte wijn door Luuk’s Kitchen (Mosselen.ml)
- 10-aug (11:11) Cenouras à Algarvia – worteltjessalade uit de Algarve (K van Koken)
- 09-aug (10:24) Drinken en eten met een uitroepteken: taartjes met een Toh!-wijn uit Italië (De Gelderlander)