De Nieuwste Recepten: Vis Gerechten
- 25-jul (10:01)
Wat Eten We Vandaag: Zalm bowl (AD.nl) - 25-jul (07:16)
zomercarnaval: bij deze kraam haal je de lekkerste pastechi (Delicious Magazine) - 24-jul (10:40)
noedels met pikante garnalen (Delicious Magazine) - 23-jul (12:00)
pasta met knoflookgarnalen en tomaatjes (Delicious Magazine) - 22-jul (16:19)
Culy Homemade: de ultieme tuna melt tosti met smeuïge tonijn (Culy) - 22-jul (10:39)
pastasalade met kikkererwten, ‘nduja & garnalen (Delicious Magazine) - 22-jul (07:19)
Temaki sushi met zalm en avocado (Culi Sandra Voorgerecht)
- 17-jul (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Zoetzure garnalen met couscous (AD.nl) - 17-jul (06:19)
Zalm van de BBQ (Eef Kookt ZO) - 12-jul (16:20)
Culy Homemade: eenvoudig vispannetje met zalm, venkel en witte wijn (Culy) - 11-jul (09:41)
geplette aardappels met forel & chimichurri van munt (Delicious Magazine) - 09-jul (10:19)
Recept: vis met knoflook en chilipeper (Flavor Flaf Fish) - 09-jul (09:40)
tonijnsalade met papaja (Delicious Magazine) - 08-jul (10:20)
Wat Eten We Vandaag: Noedelsalade met tonijn (De Gelderlander) - 08-jul (09:19)
Gegrilde watermeloen en garnalen met feta en chilipeper (Gezond aan Tafel) - 06-jul (16:58)
Recept: kreeft met biernaise (Flavor Flaf Fish) - 06-jul (16:00)
Culy Homemade: sushi met haring, een waanzinnig lekker haringrecept (Culy) - 04-jul (12:40)
4x salade met gerookte zalm voor zomers gemak (Delicious Magazine) - 04-jul (10:20)
Wat Eten We Vandaag: Pittige lasagne met Hollandse garnalen (AD.nl) - 02-jul (16:19)
Culy Homemade: Low-budget aguachile met tonijn uit blik (ja, dat werkt!) (Culy) - 28-jun (07:30)
Poké bowl met pittige tonijn (Betty's Kitchen Vis) - 27-jun (16:20)
Zomerse Vietnamese salade met garnalen, komkommer en noedels (Culy) - 27-jun (14:20)
6x pasta met garnalen – simpel, snel en superlekker (Delicious Magazine) - 27-jun (12:40)
Cajun orzotto met garnalen (Culinea) - 25-jun (09:19)
garnalensoep met parelcouscous & prei (Delicious Magazine) - 22-jun (09:40)
Orzo salade met tonijn en feta (Familie Over De Kook) - 22-jun (09:40)
Recept: Zalmburgers met gegrilde asperges en dragonmayonaise (Flavor Flaf Fish) - 21-jun (10:20)
Recept: Bakbanaan canapés met crispy bakkeljauw (Flavor Flaf Fish) - 21-jun (10:00)
Tonijn en maïsbeignets (Culinea) - 21-jun (07:30)
Pita met Mas Uni – uit het Vis in Blik 2 Kookboek (Betty's Kitchen Vis) - 20-jun (18:40)
Schelpdieren klaarmaken op de BBQ (Flavor Flaf Fish) - 20-jun (10:00)
Soep van bospeen, pompoen, gele curry & gember (Gezond aan Tafel) - 19-jun (17:59)
Zo maak je gegrilde zeeduivel op de BBQ (Flavor Flaf Fish) - 19-jun (09:40)
5 recepten met haring, want het seizoen van de Hollandse Nieuwe is weer gestart (Delicious Magazine) - 14-jun (10:40)
Makkelijk recept voor zalige kokoscurrynoedels (Flavor Flaf Classics) - 13-jun (14:40)
54x een recept met garnalen (Delicious Magazine) - 10-jun (15:20)
Recept: Taco’s met kaas & garnalen (Flavor Flaf Fish) - 08-jun (08:59)
Fideuà: sneller dan paella, maar minstens net zo lekker (Flavor Flaf Fish) - 07-jun (09:20)
Garnalencocktail salade (Flavor Flaf Fish) - 06-jun (17:39)
Lekkere maaltijdsalade met geroosterde zalm (Flavor Flaf Fish) - 05-jun (10:17)
Hollandse Viskoekjes (Oma’s Recept) (Flying Foodie) - 04-jun (12:30)
frittata met courgette en zalm (Delicious Magazine) - 03-jun (06:00)
16 x wraps recepten (Eef Kookt ZO) - 31-mei (16:00)
Culy Homemade: crispy zalm met mango-salsa en kokosrijst (Culy) - 31-mei (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Argentijnse garnalen van de BBQ (AD.nl) - 31-mei (09:39)
Pittige rijstkom met tonijn (Culinea) - 28-mei (11:47)
noedels met pittig-zoete zalm (Delicious Magazine) - 26-mei (10:43)
Recept: Krokant gebakken vis in sojabonensaus (Flavor Flaf Fish) - 25-mei (16:40)
Makkelijk en ontzettend lekker: Vietnamese hartige, krokante pannenkoek (Flavor Flaf Fish) - 25-mei (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Courgette-wortelrösti met warm gerookte zalm (AD.nl) - 24-mei (16:00)
Culy Homemade: Koreaanse bibimbap met wortel, courgette en gemarineerde garnalen (Culy) - 24-mei (13:32)
Orzo salade met garnalen (Culinea) - 21-mei (11:08)
tonijn met sumak en komkommer-muntsalade (Delicious Magazine) - 21-mei (05:09)
Tosti met tonijn en feta (Familie Over De Kook) - 19-mei (16:00)
Takikomi gohan (gemengde rijst met witte asperges en Hollandse garnalen) uit ‘Hokkai’ (Culy) - 16-mei (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Kokosgarnalen met komkommer en kleefrijst (AD.nl) - 14-mei (14:53)
pasta paccheri met garnalen en spinaziesalade (Delicious Magazine) - 13-mei (16:00)
Culy Homemade: Nigeriaanse gebakken rijst met kip en garnalen (Culy) - 12-mei (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Hartige avocadowafels met gerookte zalm (AD.nl) - 10-mei (16:00)
Tempura van witte asperges, garnalen en shiso uit ‘Hokkai’ (Culy) - 09-mei (16:00)
Culy Homemade: Hokkien noedels met garnalen (Culy) - 06-mei (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Orzo met ‘nduja (AD.nl) - 06-mei (01:00)
Doperwtenspread met gerookte zalm (Culi Sandra Hapjes) - 04-mei (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Sliptong met witte wijnsaus en Hollandse garnalen (AD.nl) - 30-apr (15:08)
crispy gebakken vis met zeekraalremoulade (Delicious Magazine) - 25-apr (07:30)
Traybake met Lekkerbekjes (Betty's Kitchen Vis) - 22-apr (06:00)
15 x recepten met garnalen (Eef Kookt ZO) - 21-apr (05:37)
Bagel met zalm en kruidenroomkaas (Familie Over De Kook) - 20-apr (15:06)
Zalm en mosterdsaus, met aardappelblokjes en groene groenten (Dishcover Hoofdgerecht) - 18-apr (12:49)
Aziatisch orzo salade met garnalen en pindasaus (Culinea) - 18-apr (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Ovenzalm met citrusfruit (AD.nl) - 12-apr (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Couscous met zalm en bloemkool uit de airfyer (AD.nl) - 08-apr (11:29)
kimchi – gefermenteerde Chinese kool (Delicious Magazine) - 06-apr (16:13)
Lekker en leuk: zo maak je falafelmacarons (Flavor Flaf Vega) - 05-apr (10:58)
Groene asperges met zalm en daslooksaus (Culinea) - 02-apr (08:14)
Pad thai met garnalen & courgetti (diabetesvriendelijk) (Gezond aan Tafel) - 01-apr (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Hartige broodpudding (De Gelderlander) - 31-mrt (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Gevulde eieren met groene asperge (AD.nl) - 28-mrt (10:53)
aardappelsalade met zalm en mierikswortelroom (Delicious Magazine) - 28-mrt (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Geroosterde knolselderij met Hollandse garnalen (AD.nl) - 27-mrt (11:30)
12 recepten met gerookte zalm: voor wie nog een half pakje heeft liggen (Delicious Magazine) - 23-mrt (17:00)
Kreeftensalade van Joris Bijdendijk (Flavor Flaf Fish) - 21-mrt (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Massaman curry met koolvis (AD.nl) - 21-mrt (09:52)
pie met zalm, babyspinazie en tuinbonen (Delicious Magazine) - 21-mrt (09:39)
fritto misto di mare (gefrituurde inktvis, ansjovis en garnalen) (Delicious Magazine) - 20-mrt (15:00)
scones recepten: favorieten met lemon curd, aardbeienjam of zalm (Delicious Magazine) - 18-mrt (14:06)
gevulde paarse zoete aardappel met zalm en zuurkool (Delicious Magazine) - 18-mrt (12:14)
ricottapannenkoekjes met bietenrelish & warmgerookte forel (Delicious Magazine) - 15-mrt (09:23)
Stamppot paksoi met zalm (Culinea) - 13-mrt (17:27)
Recept: Kikkererwtensalade met zalm en feta (Flavor Flaf Fish) - 13-mrt (14:02)
spaghetti met pittige garnalen in olijfolie-botersaus (Delicious Magazine) - 13-mrt (10:55)
Kikkererwtensalade met zalm en geklopte fetaroom (Gezond aan Tafel) - 12-mrt (15:29)
Hollandse garnaal dreigt onbetaalbaar te worden (Delicious Magazine) - 12-mrt (09:39)
saffraanrisotto met mosselen (Delicious Magazine) - 06-mrt (12:32)
botermalse zalm met avocado-caesarsaus & geroosterde broccoli (Delicious Magazine) - 06-mrt (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Asian style quiche met garnalen (AD.nl) - 01-mrt (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Cannelloni met zalm en ricotta (AD.nl) - 27-feb (10:14)
4x zalm teriyaki recepten (Delicious Magazine) - 27-feb (04:00)
3x makkelijk Indiaas recept met 6 ingrediënten (Chickslovefood.com) - 21-feb (12:13)
Mini cheesecake met gestoofde druiven (Culinea) - 20-feb (15:42)
laat je niet foppen: biologische mosselen zijn niet groener (Delicious Magazine) - 20-feb (11:20)
31x zalm recept voor doordeweeks (Delicious Magazine) - 20-feb (10:00)
Sushi Bake met Zalm (Flying Foodie) - 19-feb (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Pita tonijn (AD.nl) - 16-feb (16:00)
Culy Homemade: eiernoodles met zalm, ketjapspruitjes en sambal (Culy) - 16-feb (15:01)
Dit is de lekkerste zalm omelet recept maak hem nu zelf (Eet Goed Voel Je Goed) - 15-feb (13:12)
zalm soorten uit de supermarkt: een gids (Delicious Magazine) - 15-feb (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Thaise garnalen met bloemkoolrijst (AD.nl) - 14-feb (18:09)
Gegratineerde oesters met champagnesabayon van Joris Bijdendijk (Flavor Flaf Fish) - 08-feb (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Frittata met gerookte zalm (AD.nl) - 07-feb (16:00)
Culy Homemade: Lohikeitto (Finse soep met zalm) zet je binnen 30 minuten op tafel! (Culy) - 04-feb (17:55)
Recept: Zeebaars met Parmaham en salieblaadjes (Flavor Flaf Fish) - 04-feb (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Chili olie (De Gelderlander) - 29-jan (07:18)
broodje pittige Hollandse garnalen salade (Familie Over De Kook) - 26-jan (10:33)
Zalm crudo met citroen en zeekraal (Culinea) - 24-jan (05:00)
Broodje met frisse Hollandse garnalen salade (Familie Over De Kook) - 20-jan (16:00)
Culy Homemade: high tea sandwiches met gerookte zalm en venkel (Culy) - 20-jan (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Zalmstoofpot (AD.nl) - 20-jan (07:00)
Groene tortilla met gerookte zalm (Foodies Magazine) - 19-jan (11:19)
macaroni met tonijn uit de oven (Delicious Magazine) - 16-jan (15:26)
teriyaki zalm met udonnoedels (Delicious Magazine) - 15-jan (07:00)
Dumplings gevuld met spitskool, garnalen en groenecurrypasta (Foodies Magazine) - 11-jan (16:00)
Tonno e burro: simpele pasta met tonijn (met maar 3 ingrediënten!) (Culy) - 11-jan (10:00)
Wat Eten We Vandaag: Pittige pasta met garnalen en ricotta (De Gelderlander) - 05-jan (09:56)
Rauw gemarineerde coquilles (Culinea) - 04-jan (16:00)
Culy Homemade: knolselderijstamppot met zalm en boerenkool (Culy) - 01-jan (16:15)
25x onze favoriete visrecepten: van spaghetti vongole tot homemade vissticks (Flavor Flaf Fish) - 31-dec (16:00) Culy Homemade: traybake met zalm, broccoli en aardappels (Culy)
- 30-dec (07:00) Bowl met garnalen, chorizo en limabonen (Foodies Magazine)
- 27-dec (07:29) Pittige kikkererwtensalade met tonijn (Foodies Magazine)
- 26-dec (10:24) Italiaanse hartige oliebollen (Gezond aan Tafel)
- 26-dec (10:24) Framboos-cheesecakemousse met slagroom (Gezond aan Tafel)
- 22-dec (10:15) Zo maak je de lekkerste Pad Thai met garnalen (Flavor Flaf Fish)
- 21-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Klassieke garnalencocktail (AD.nl)
- 20-dec (07:00) Kikkererwtencrème met garnalen en spicy tomatenolie (Foodies Magazine)
- 19-dec (15:56) Borrelhapjeskrans (Gezond aan Tafel)
- 18-dec (17:41) Kruidentoast met garnalen (Dishcover Hapjes)
- 17-dec (07:00) Filotaart met zalm en boerenkool (Foodies Magazine)
- 16-dec (06:00) Gin-tonic gravad lax met dille en cranberry (Foodinista Snelrecept)
- 15-dec (11:11) Gnocchi met zalm en paprikasaus (Culinea)
- 14-dec (15:35) gekonfijte zalm in olijfolie met tijm en jeneverbes van Yvette van Boven (Delicious Magazine)
- 14-dec (10:00) Tonijn Tataki met Ponzu (Flying Foodie)
- 13-dec (17:20) dé 3 klassieke ragout recepten: pasteitjes met kalfsvlees, zalm en paddenstoelen (Delicious Magazine)
- 11-dec (16:36) garnalen met L’OR koffiebonen-olie & avocado – van Joris Bijdendijk (Delicious Magazine)
- 10-dec (07:00) 12 x de lekkerste voorgerechten voor kerst (BrendaKookt.nl)
- 09-dec (06:00) Gin-tonic garnalencocktail met frisse appel (Foodinista Snelrecept)
- 08-dec (21:40) 34x vis voor kerst: de lekkerste voorgerechten en hoofdgerechten (Delicious Magazine)
- 08-dec (06:00) Prima Taste Singapore laksa met coquilles en garnalen (Foodinista Soep)
- 07-dec (16:00) Culy Homemade: zalm met confettisaus (makkelijk hoofdgerecht voor kerst) (Culy)
- 05-dec (16:30) latkes met gerookte zalm en roomkaas (Delicious Magazine)
- 05-dec (16:16) zalm in bladerdeeg met spinazie – zo maak je het stap voor stap (Delicious Magazine)
- 02-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Zalm uit de oven met pompoenpuree (AD.nl)
- 30-nov (13:55) knolselderijsoep met aardappel, mosselen en venkelzaad (Delicious Magazine)
- 29-nov (07:00) Gepocheerde zalm met dragon-aioli (Foodies Magazine)
- 28-nov (11:54) curry met zalm en groene kool (Delicious Magazine)
- 23-nov (10:22) Pasta met gerookte zalm en citroen (Culinea)
- 23-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Ovenschotel met boerenkool en zalm (AD.nl)
- 23-nov (08:34) Zo maak je seafood boil thuis (Flavor Flaf Fish)
- 21-nov (06:00) S&B Golden Curry Japanse zalm uit de oven met rijst en groente (Foodinista Ovenschotel)
- 17-nov (11:48) Zalmbonbon gevuld met zalmsalade (Culinea)
- 17-nov (11:20) Spinazieroulade met zalm en roomkaas (Culinea)
- 17-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Pasta met garnalen (AD.nl)
- 10-nov (07:00) Zalm in Negronimarinade (Foodies Magazine)
- 04-nov (19:20) Kip madras (curry) (Gelukkig in de Keuken)
- 02-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Toscaanse zalm met tagliatelle en spinazie (AD.nl)
- 01-nov (21:57) Caserecce met garnalen en spinazie (pasta) (Gelukkig in de Keuken)
- 30-okt (07:00) Schelvis gepocheerd in anijsbouillon met roseval aardappeltjes (Foodies Magazine)
- 27-okt (09:43) Rode curry orzotto met mosselen (Culinea)
- 27-okt (07:30) Torta Caprese (Chocolade-Amandel taart) (Betty's Kitchen)
- 22-okt (07:00) Langzaam gegaarde zalm met dille (Foodies Magazine)
- 21-okt (16:00) Culy Homemade: tagliatelle met zalm, gepofte kerstomaten en venkel (Culy)
- 21-okt (07:00) Orzo met zhug-garnalen (Foodies Magazine)
- 20-okt (09:35) Noedels met miso garnalen en tomaten (Culinea)
- 18-okt (10:00) Wat Eten We Vandaag: Orzo met tonijn (AD.nl)
- 17-okt (11:54) gebakken zalm met peterselie-macadamiaboter (Delicious Magazine)
- 12-okt (16:25) Tartaar van tonijn en gerookte zalm met een toefje basilicummayonaise: een verrukkelijk kerstvoorgerecht! (Culinaire Bagage)
- 08-okt (09:55) Farfalle met garnalen in roomsaus (pastagerecht) (Gelukkig in de Keuken)
- 07-okt (16:28) Culy Homemade: onweerstaanbare gefrituurde garnalen (ebi fry) (Culy)
- 05-okt (10:27) Smullen van risotto met garnalen en tomaatjes uit de oven (Bon Apetit)
- 03-okt (10:27) Wat Eten We Vandaag: Parelcouscoussalade met gerookte makreel (AD.nl)
- 02-okt (16:27) Culy Homemade: spaghetti met tonijn, chilipeper en kappertjes (Culy)
- 29-sep (23:27) De beroemde Hotdoctopus van Sjefietshe: zo maak je die zelf (Flavor Flaf Fish)
- 29-sep (16:28) Voor een ander koken? Probeer deze Penne met gamba’s en arrabiata pesto (AD.nl)
- 29-sep (10:26) Wat Eten We Vandaag: Zeebaars met kruidenpuree en zeekraal (AD.nl)
- 29-sep (09:56) Zalmtartaar met zwarte knoflook (Culinea)
- 29-sep (09:56) Mosselen in pittige tomatensaus (Culinea)
- 29-sep (07:26) Curry met mais, kabeljauw en garnalen (Foodies Magazine)
- 28-sep (09:26) orecchiette met spitskool en zalm (Delicious Magazine)
- 27-sep (16:28) Culy Homemade: makkelijke traybake met gamba’s, bimi, artisjok en knoflookboter (Culy)
- 26-sep (15:25) Makkelijk en tegelijkertijd delicaat: rucolastamppot met... Hollandse garnalen! (Culinaire Bagage)
- 25-sep (07:57) Hoe maak je oesters open en schoon (Familie Over De Kook)
- 25-sep (01:26) Pasta met tonijn uit blik (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 23-sep (10:28) Wat Eten We Vandaag: Loaded potato ‘Niçoise’ (AD.nl)
- 22-sep (16:28) Tunesische spaghetti met garnalen uit het nieuwe boek van Jamie Oliver (Culy)
- 21-sep (16:27) Culy Homemade: Croque Poisson (tosti met gerookte zalm en kaas) (Culy)
- 20-sep (16:28) Dorade uit de oven in Vietnamese stijl met paksoi en frisse kruiden (Culy)
- 15-sep (12:26) Recept: Spaghetti vongole uit één pan (Flavor Flaf Fish)
- 14-sep (12:58) forel met salmorigliosaus (Delicious Magazine)
- 13-sep (07:27) Jambalaya met garnalen en chorizo (Foodies Magazine)
- 13-sep (07:27) Kibbeling van Konijnenvoer (Foodies Magazine)
- 12-sep (14:58) gefrituurde garnalen met kokos (Delicious Magazine)
- 11-sep (10:27) Wat Eten We Vandaag: Snelle zelfgemaakte bagels (AD.nl)
- 07-sep (10:26) 10 heerlijke couscous gerechten (Bon Apetit)
- 05-sep (17:27) tartare van tonijn met dragondressing & haricots verts (Delicious Magazine)
- 05-sep (17:27) zalm en croûte met romige wittewijnsaus (Delicious Magazine)
- 03-sep (07:27) Eenpanspasta met citroen, tonijn, tomaat en kappertjes (Foodies Magazine)
- 31-aug (07:27) Spaghetti alla chitarra met saus van krab, venkel en kerstomaten (Foodies Magazine)
- 30-aug (16:28) gemarineerde zalm met salade van venkel, appel & radijs (Delicious Magazine)
- 30-aug (16:28) 6x recepten met dorade (Delicious Magazine)
- 28-aug (07:28) Pizza met cajun en garnalen (Foodies Magazine)
- 26-aug (10:27) Wat Eten We Vandaag: Zweedse sandwichtaart (AD.nl)
- 26-aug (07:28) Zalm met smoky chorizo van Jamie Oliver (Foodies Magazine)
- 24-aug (07:56) Hele Roodbaars op de grill (Betty's Kitchen Vis)
- 23-aug (07:29) Pad thai met grote garnalen, tofu, pinda’s en veel limoen (Foodies Magazine)
- 22-aug (13:59) 23 mosselen recepten voor het mosselseizoen 2023 (Delicious Magazine)
- 22-aug (09:58) pasta al limone met garnalen (Delicious Magazine)
- 18-aug (15:57) Garnalen fajita’s met mango, koolsalade en jalapeños (Francesca Kookt)
- 16-aug (16:28) Culy Homemade: zomerse groene curry met rijstnoedels, tuinbonen, garnalen en radijs (Culy)
- 16-aug (10:27) Wat Eten We Vandaag: Zalm-preischotel met gebakken aardappelen (AD.nl)
- 15-aug (11:58) spring rolls recept met garnalen, chilimayonaise en sojasaus (Delicious Magazine)
- 15-aug (11:28) gegrilde calamari met gegrilde-paprikasalsa (Delicious Magazine)
- 15-aug (10:01) gerookte forel salade met rucola (Delicious Magazine)
- 14-aug (10:26) Salade van veldsla met makreel, linzen & rode kool (Gezond aan Tafel)
- 12-aug (10:00) Wat Eten We Vandaag: Garnalenpakketjes van de barbecue (AD.nl)
- 11-aug (13:56) Spaanse tortilla met chorizo en mosselen (Culinea)
- 10-aug (12:13) gebakken rijst met garnalen (Delicious Magazine)
- 08-aug (11:49) visburger met garnalen en dragonmayo (Delicious Magazine)
- 08-aug (10:37) noedelsalade met garnalen en komkommer (Delicious Magazine)
- 03-aug (05:00) 10x zomerse recepten voor onderweg (Chickslovefood.com)
- 01-aug (06:00) Mosselen koken: 4 lekkere recepten (BrendaKookt.nl)
- 28-jul (14:01) Mosselen in citroen knoflooksaus (Culinea)
- 25-jul (23:40) Sticky zalm met honing en knoflook (Flavor Flaf Fish)
- 21-jul (17:13) Zoetzure saus zonder koken (K van Koken)
- 18-jul (16:50) Wijting met citroen, olijven en kappertjes (Culinea)
- 18-jul (16:42) Mossel fritters met maïs en prei (Culinea)
- 14-jul (10:00) Wat Eten We Vandaag: Romige kokossoep met koolvis (AD.nl)
- 11-jul (21:34) Recept: Overheerlijke oesters Nikkei stijl (Flavor Flaf Fish)
- 08-jul (12:23) Pastasalade gamba’s en spinazie (K van Koken)
- 05-jul (15:24) Haringsalade met aardappel en rucola (Culinea)
- 30-jun (09:09) Recept: Tagliatelle met zeevruchten (Flavor Flaf Fish)
- 27-jun (18:05) Asperges uit de oven met wilde zalm en dille krieltjes (Francesca Kookt)
- 22-jun (10:05) Tiradito met tijgermelk van ají amarillo (Benines Kitchen)
- 21-jun (12:03) Taco feestje met zalm uit de airfryer (Culinea)
- 18-jun (21:01) Tonijnsalade met avocado & jalapeño (Gelukkig in de Keuken)
- 16-jun (15:18) Meer dan 75 snelle en makkelijke recepten voor zomerse gerechten: salades, broodjes, pasta, tapas en meer! (Culinaire Bagage)
- 15-jun (09:51) Simpele en smakelijke veggie wrap (Bon Apetit)
- 11-jun (18:43) Recept: cevice (als voorgerecht of licht hoofdgerecht op een mooie zomeravond) (Flavor Flaf Fish)
- 09-jun (01:00) Weekmenu #66 (Culi Sandra Kerst)
- 02-jun (20:14) Omelet wrap met gerookte zalm (Culi Sandra Lunch)
- 30-mei (17:22) Recept: Rillettes van sardine van topchef Julius Jaspers (Flavor Flaf Fish)
- 25-mei (12:09) Gezouten vis in botersaus uit Zeeland (K van Koken)
- 21-mei (13:14) Pasta carbonara met asperges, zeekraal en gerookte zalm (K van Koken)
- 17-mei (11:54) Aspergesoep met asperges uit een pot (K van Koken)
- 14-mei (05:15) Sandwich met citroen tonijnsalade (Familie Over De Kook)
- 11-mei (12:03) Sauté di vongole: een makkelijk recept (Benines Kitchen)
- 08-mei (17:23) Recept: Pittige garnalen met chorizo uit de Airfryer (Flavor Flaf Fish)
- 03-mei (17:17) Emma de Thouars deelt haar recept voor de allerlekkerste spaghetti vongole (Flavor Flaf Fish)
- 02-mei (18:30) Recept: Knapperige noedels met seafood (pas op: verslavend) (Flavor Flaf Fish)
- 28-apr (17:30) Zo maak je caloriearme sushiwraps (Flavor Flaf Fish)
- 17-apr (07:30) Vegan salade niçoise (Betty's Kitchen)
- 12-apr (15:59) CBD olie of CBD capsules (Gezonde Recepten)
- 08-apr (12:22) Recept: 5-minuten salade met warmgerookte zalm en edamame (Flavor Flaf Fish)
- 05-apr (07:00) 2x Recept met zalm – maar dan anders (Foodness Lunch)
- 31-mrt (18:27) Recept voor de allerlekkerste Zalm Batayaki uit Cocina Nikkei (Flavor Flaf Fish)
- 27-mrt (17:23) Recept: Gegrilde visballetjes uit de Turkse Keuken van Karsu (Flavor Flaf Fish)
- 25-mrt (17:10) Vederlichte sandwiches van citroencake gevuld met verleidelijke, zachte frambozenroom: een delicaat gerechtje voor je high tea! (Culinaire Bagage)
- 18-mrt (15:20) Arroz de tamboril – Risottorijst met zeeduivel (K van Koken)
- 06-mrt (14:06) Gepocheerde zalm met spinazie en dillesaus (K van Koken)
- 10-feb (01:00) Weekmenu #62 (Culi Sandra Kerst)
- 27-jan (07:25) Bagel met wilde Alaska zalm, zoetzure venkel en roomkaas (Francesca Kookt)
- 26-jan (14:25) Atum com batatas – Tonijn met aardappelen uit Portugal (K van Koken)
- 17-jan (06:00) Romige pasta pesto – Super snel pasta recept (Foodinista Drankjes)
- 15-jan (18:35) Recept: Poké avocado met tonijn uit het kookboek YOKO (Flavor Flaf Fish)
- 15-jan (16:00) Culy Homemade: Tunacado (een knapperig broodje tonijn met avocado) (Culy)
- 15-jan (07:07) Snelle rillette van gerookte zalm (Foodies Magazine)
- 13-jan (10:07) Wat Eten We Vandaag: Zalm ‘en papillote’ met soepgroente (AD.nl)
- 10-jan (10:05) Wat Eten We Vandaag: Vegetarische tonijnpizza met hot honey (AD.nl)
- 09-jan (07:00) Traybake met zalm, zoete aardappel en sesam (Foodies Magazine)
- 08-jan (12:00) Na de feestdagen begonnen aan de afvalrace? Probeer deze koolhydraatarme gerechten (De Gelderlander)
- 08-jan (10:48) Thaise salade met gebakken zalm (Eetsnob)
- 07-jan (07:00) Mosselen met dragon en vermout (Foodies Magazine)
- 04-jan (01:00) Zeewolf uit de oven met venkel (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 02-jan (10:00) Wat Eten We Vandaag: Indiase kedgeree met gerookte forel en rijst (AD.nl)
- 30-dec (18:42) Recept: gebakken kabeljauw in zoetzure saus (Flavor Flaf Fish)
- 30-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Koolrabi-risotto met gerookte makreel (AD.nl)
- 28-dec (01:00) Blinis met zalm en kruidenroomkaas (Culi Sandra Hapjes)
- 27-dec (08:00) Romige citroenspaghetti met gerookte zalm (Foodies Magazine)
- 26-dec (07:00) Traditionele Tsjechische aardappelsalade (Bramborový salát) (Foodies Magazine)
- 23-dec (16:07) Kroepoek van rijstpapier met palingsalade (Culinea)
- 22-dec (07:28) Recept voor de allerlekkerste garnalencocktail (Flavor Flaf Fish)
- 21-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Ingelegde zalmmoot (AD.nl)
- 21-dec (09:21) feestelijke zalm met garnalen (Bon Apetit)
- 21-dec (07:00) Tonijn crudo met wasabi en zalmeitjes (Foodies Magazine)
- 20-dec (13:08) Penne met gerookte zalm en kruidenroomsaus (Culinea)
- 20-dec (11:47) haute frituur borrelhapjes (Delicious Magazine)
- 20-dec (06:00) Budget feestdagen recepten tips die ook nog leuk zijn! (Foodinista Budget)
- 17-dec (23:10) Gerookte zalm van de BBQ met whisky, mosterd en bietjes (Francesca Kookt)
- 17-dec (13:49) Voorgerecht: gerookte vis met grapefruitmayonaise (Eetsnob)
- 15-dec (18:42) Recept: Kingfish sashimi met ponzu-vinaigrette (Flavor Flaf Fish)
- 15-dec (15:12) Recept: Gordon Ramsay’s snelle spaghetti carbonara (Flavor Flaf Comfort)
- 15-dec (13:11) stoofpotje van zalm, garnalen en paddenstoelen (Delicious Magazine)
- 15-dec (12:20) tonijn met mango en srirachadressing (Delicious Magazine)
- 15-dec (07:03) zoetzure knolselderij met gerookte forel en groene kruiden (Delicious Magazine)
- 14-dec (14:48) witvis, coquilles en mosselen in curry-nage (Delicious Magazine)
- 14-dec (10:00) Zalm laagjescake (Flying Foodie)
- 12-dec (16:00) Bisque met kreeft (Flying Foodie)
- 12-dec (06:00) Hartige tompouce met zalm (Eef Kookt ZO)
- 09-dec (10:20) Flammkuchen met gruyère (Benines Kitchen)
- 07-dec (13:00) Saffraansoep met coquilles en Hollandse garnalen (Foodinista Soep)
- 06-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Stamppot van makreel, snijbonen en rucola (AD.nl)
- 06-dec (06:35) Koemelkvrije zalm en croûte van Annabel (Francesca Kookt)
- 04-dec (13:49) Kranssalade met gerookte zalm en paling (Culinea)
- 01-dec (11:25) 28x vis voor kerst: de lekkerste voorgerechten en hoofdgerechten (Delicious Magazine)
- 29-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Groene lasagne met wilde zalm (AD.nl)
- 28-nov (07:00) Stamppot met gerookte forel (Foodies Magazine)
- 28-nov (07:00) Boerenkoolstamppot met kipballen (Foodies Magazine)
- 28-nov (07:00) De duurste stamppot ter wereld (Foodies Magazine)
- 25-nov (07:00) Tartaar van komkommer, gerookte zalm en avocado (Foodies Magazine)
- 25-nov (03:00) Teriyaki zalm poké bowl (Chickslovefood.com)
- 23-nov (21:21) zeebaars met sinaasappel-koriandersalsa (Delicious Magazine)
- 23-nov (15:34) parelhoen met gamba & een boutje (Delicious Magazine)
- 22-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Zalm uit de oven met bloemkoolpuree (AD.nl)
- 20-nov (11:47) Francesca’s Weekmenu #329 – Met hartige taart, garnalen en boterkoek (Francesca Kookt)
- 20-nov (07:00) Langoustinecocktail (Foodies Magazine)
- 18-nov (04:00) Gefrituurde sushi met gerookte zalm (Chickslovefood.com)
- 17-nov (16:27) de ALLERBESTE kerstrecepten uit 15 jaar delicious. (Delicious Magazine)
- 16-nov (01:00) Flammkuchen met rauwe ham en vijgen (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 15-nov (08:07) 6 x recepten met Boursin (Familie Over De Kook)
- 14-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Maaltijdsalade met gerookte makreel (AD.nl)
- 12-nov (08:18) Bladerdeeghapje met zalm en Boursin (Familie Over De Kook)
- 10-nov (17:20) Grote knoflookgarnalen met witte wijn (Flavor Flaf Fish)
- 10-nov (07:00) Flatbreadpizza met gerookte zalm (Foodies Magazine)
- 09-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Salade niçoise met verse tonijn (De Gelderlander)
- 08-nov (07:00) Garnalen in kokosbouillon met gebakken smaakgevers (Foodies Magazine)
- 06-nov (07:00) Burrito bowl met harissa-garnalen (Foodies Magazine)
- 05-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Zalm pesto uit de airfryer (AD.nl)
- 03-nov (15:02) Zelf tartaarsaus maken (Culinea)
- 31-okt (07:00) Moqueca (Braziliaanse visstoof) (Foodies Magazine)
- 29-okt (08:25) Sandwich met pittige zalm (Familie Over De Kook)
- 29-okt (07:00) Hartige panna cotta met garnalen (Foodies Magazine)
- 28-okt (11:47) Zalm met groene kruidenkorst (Culinea)
- 21-okt (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 43 2022 (Eef Kookt ZO)
- 18-okt (15:24) kerstrecepten met zalm waar je mee aan kunt komen (Delicious Magazine)
- 18-okt (12:22) gekonfijte zalm in olijfolie met tijm en jeneverbes & mandarijnrelish (Delicious Magazine)
- 18-okt (10:00) Wat Eten We Vandaag: Gesmoorde prei met warm gerookte zalm (AD.nl)
- 17-okt (18:43) Lekker én makkelijk recept: congee met vis (Flavor Flaf Fish)
- 13-okt (10:00) Wat Eten We Vandaag: Vis souvlaki (AD.nl)
- 12-okt (01:00) 40x Snelle recepten – binnen 20 minuten op tafel (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 11-okt (07:00) Warm gerookte haring met knapperige aardappeltjes (Foodies Magazine)
- 05-okt (17:25) nasi lemak met makreel en aubergine (Delicious Magazine)
- 05-okt (07:00) Gemarineerde zeebaars met chilipeper, limoen en koriander (Foodies Magazine)
- 03-okt (11:00) Zoetzure Thaise garnalen (Flying Foodie)
- 02-okt (19:55) Recept: Gin-Tonic oesters (en andere toppings die je móet proberen als je van oesters houdt) (Flavor Flaf Fish)
- 02-okt (07:00) Mosselen, groenten en kruiden à la nage (Foodies Magazine)
- 02-okt (07:00) Basistechniek mosselen koken (Foodies Magazine)
- 02-okt (07:00) Moules au poivre (Foodies Magazine)
- 02-okt (07:00) Mosselen carbonara (Foodies Magazine)
- 01-okt (07:00) Roggebroodtoast met schelvis en spinazie (Foodies Magazine)
- 30-sep (01:00) Pasta met doperwten-pesto en garnalen (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 27-sep (16:19) Temperamentvolle mozzarella-tomatensalsa: een sausje dat danst op je tong! (Culinaire Bagage)
- 27-sep (12:02) zalm en croûte met spinazie (Delicious Magazine)
- 23-sep (01:00) Zalm met krieltjes en peultjes (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 21-sep (07:00) Latkes (Foodies Magazine)
- 21-sep (07:00) Pittige gemengde paddenstoelen met rijst (Foodinista Budget)
- 20-sep (10:00) Wat Eten We Vandaag: Rijstschotel met koolvis (De Gelderlander)
- 19-sep (17:32) Wraps met tonijn en gekarameliseerde uien (Familie Over De Kook)
- 19-sep (13:19) fish & chips van wijting (Delicious Magazine)
- 14-sep (06:00) Orzo met garnalen (Eef Kookt ZO)
- 12-sep (12:34) Francesca’s Weekmenu #321 – Nazomer gerechten (Francesca Kookt)
- 10-sep (17:25) Mmmm: tortilla met mosselen uit het nieuwe kookboek van Sergio Herman (Flavor Flaf Fish)
- 09-sep (11:49) Aardappel omelet met forel en tomaatjes (Culinea)
- 09-sep (01:00) Zalmrolletjes met avocadocrème (Culi Sandra Voorgerecht)
- 06-sep (12:21) Bloody Mary garnalencocktail-sliders (Delicious Magazine)
- 05-sep (16:27) tempura beslag: zo maak je de lekkerste tempura of fritto misto (Delicious Magazine)
- 04-sep (18:45) Briljante combinatie: mosselen met pittige worst uit het nieuwe kookboek van Sergio Herman (Flavor Flaf Fish)
- 03-sep (10:00) Wat Eten We Vandaag: Mosselen van de barbecue met stokbrood en kruidenboter (De Gelderlander)
- 01-sep (19:55) Superlekker: zo maak je Thaise noedelsalade met mosselen uit het kookboek Hommage van Sergio Herman (Flavor Flaf Fish)
- 31-aug (09:28) zalm uit de oven: de 13 ultieme recepten (Delicious Magazine)
- 30-aug (11:50) Visburgertjes van verse tonijn en witte vis (K van Koken)
- 30-aug (05:00) Romige fusili met garnalen (Chickslovefood.com)
- 29-aug (14:19) delicious. kookt deze week: pasta en andere geruststellende gerechten (Delicious Magazine)
- 29-aug (06:00) Salade met garnalen (Eef Kookt ZO)
- 27-aug (17:28) Allerlekkerst en leuk weekendklusje: Chinese dumplings maken (Flavor Flaf Fish)
- 26-aug (14:57) Saffraan orzo met zalm (Culinea)
- 24-aug (07:00) Fatteh (Foodies Magazine)
- 23-aug (07:33) Zalm in een romige tomatensaus (Gelukkig in de Keuken)
- 21-aug (18:43) Recept: romige knoflookgarnalen met spaghetti (Flavor Flaf Fish)
- 20-aug (17:25) Garnaal vs. gamba: wat is het verschil? (Flavor Flaf Fish)
- 20-aug (10:00) Wat Eten We Vandaag: Oosterse knoflookgarnalen van de BBQ (AD.nl)
- 19-aug (09:00) Griekse Zalm Ovenschotel (kan ook op de Barbecue) (Eet Goed Voel Je Goed)
- 19-aug (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 34 2022 (Eef Kookt ZO)
- 15-aug (07:00) Ensalada rusa (Foodies Magazine)
- 14-aug (10:00) Wat Eten We Vandaag: Spaanse tapasspiesjes met patatas bravas dip (AD.nl)
- 14-aug (08:18) Pastasalade met tonijn in tomatendressing (Gelukkig in de Keuken)
- 14-aug (07:00) Fideuá negra (Foodies Magazine)
- 13-aug (09:13) Salade met frites (Eetsnob)
- 12-aug (06:01) Lekker en makkelijk weekmenu – week 33 2022 (Eef Kookt ZO)
- 11-aug (15:49) zalm met doperwtenpuree en venkelsalade (Delicious Magazine)
- 11-aug (11:50) aardappelsalade met doperwten, zalm & knoflookdressing (Delicious Magazine)
- 10-aug (07:00) Pastasalade met tonijn en kappertjes (Foodies Magazine)
- 08-aug (10:00) Wat Eten We Vandaag: Gemarineerde zalm met little gem en citroendressing (De Gelderlander)
- 07-aug (14:00) Caesar salade met zalm en garnalen (Foodinista Skinny)
- 05-aug (09:44) Vegetarische zalm taco’s (Culinea)
- 04-aug (11:22) Caril de salmão, camarão e abóbora – Kerrie van zalm, garnalen en pompoen (K van Koken)
- 29-jul (11:00) Spaanse knoflookgarnalen (Flying Foodie)
- 28-jul (11:59) RECEPT: bietenwrap met zalm en avocado (Fitgirlcode)
- 28-jul (07:30) Carpaccio van gerookte zalm (Betty's Kitchen Vis)
- 27-jul (07:00) Griekse zalm met aubergine grillen in de GreenPan Padova grillpan (Foodinista Gezond)
- 25-jul (14:05) delicious. kookt deze week: vakantiegerechten (Delicious Magazine)
- 25-jul (01:00) Pasta met snijbiet-pesto (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 23-jul (18:45) OMG DIT WIl JE: Spicy Salmon Rice Crisps (Flavor Flaf Fish)
- 22-jul (12:24) pastasalade met doperwtenpesto en warmgerookte zalm (Delicious Magazine)
- 21-jul (17:26) Recept: crispy zalm taco’s van Jamie Oliver (Flavor Flaf Healthy)
- 20-jul (13:00) Salade Nicoise – Met kook tips – Lekker voor thuis en meenemen op warme dagen (Foodinista Skinny)
- 20-jul (12:58) geroosterde paprika & garnalen met gremolata (Delicious Magazine)
- 20-jul (07:00) Tuna melt pastaschotel (Foodies Magazine)
- 19-jul (10:00) Wat Eten We Vandaag: Egg fried rice (AD.nl)
- 17-jul (07:00) Makreel met ‘nduja-kikkererwtenstoof (Foodies Magazine)
- 15-jul (18:44) Zo maak je de wereldberoemde zalm van thrillerschrijver Stephen King (Flavor Flaf Fish)
- 08-jul (09:00) Vrijdag Visdag: Omelet met Zalm, Rucola en Verse Kruiden (Eet Goed Voel Je Goed)
- 08-jul (07:00) Broodje met knapperige garnalen (Foodies Magazine)
- 07-jul (07:00) Gestoomde dorade met soja, gember en lente-ui (Foodies Magazine)
- 06-jul (10:00) Wat Eten We Vandaag: Traybake met zalm, spuitjes en bimi (AD.nl)
- 05-jul (17:22) Recept: snelle scampi of garnalenpasta van Gordon Ramsay (Flavor Flaf Fish)
- 05-jul (12:21) zeebaars met rabarberdressing (Delicious Magazine)
- 03-jul (18:23) Recept: Zalm met chili-knoflook-citroenolie van de rookplank (Flavor Flaf Fish)
- 01-jul (07:00) Chop Soy (tjap tjoy) met garnalen, wok komkommer en peultjes (Foodies Magazine)
- 30-jun (07:00) 10x Recepten met garnalen – Van scampi’s, Hollandse garnalen naar knoflookgarnalen en wat kun je er mee? (Foodinista Barbecue)
- 29-jun (07:00) Sissende crêpes met garnalen (Foodies Magazine)
- 28-jun (12:12) 40x zomerse zalm (Delicious Magazine)
- 24-jun (14:06) Haringsalade met courgette en mango (Culinea)
- 24-jun (09:46) Vissoep met zalm en gerookte vis (Culinea)
- 23-jun (07:00) Vol-au-vents met champagne en gamba’s (Foodies Magazine)
- 22-jun (07:30) Lamingtons (Betty's Kitchen Cake)
- 21-jun (07:00) Spaghetti in pittige tomatensaus met gele courgette en feta (Foodinista Pasta)
- 20-jun (18:03) delicious. kookt deze week: sushi in een andere vorm & bolognese van lam (Delicious Magazine)
- 20-jun (05:00) Couscoussalade Niçoise (Chickslovefood.com)
- 17-jun (11:09) Roerbak garnalen met komkommer en sugar snaps (Culinea)
- 17-jun (10:00) Wat Eten We Vandaag: Zalm teriyaki (AD.nl)
- 17-jun (09:00) Zomerse Zalm uit de oven met Peultjes en Radijs (Eet Goed Voel Je Goed)
- 17-jun (07:00) Stoofpotje rundvlees curry Madras met aubergine (Foodinista Stoofschotel)
- 16-jun (11:56) thaise salade met gekaramelliseerde zalm (Delicious Magazine)
- 15-jun (07:00) Adobo-tequila grilled gamba’s (Foodies Magazine)
- 13-jun (07:00) Stamppot met zeekraal en gebakken gamba’s (Foodies Magazine)
- 10-jun (07:00) Masala-dorade met rijst-mangosalade (Foodies Magazine)
- 09-jun (07:30) Paella met garnalen en mosselen (Betty's Kitchen Vis)
- 08-jun (11:00) Pasta gaat goed samen met zalm: ‘Dat is me toch lekker’ (De Gelderlander)
- 06-jun (07:00) Orzotto met asperges, rivierkreeftjes en ei – Lente risotto van orzo (Foodinista Pasta)
- 03-jun (11:05) Caesar salade met gegrilde zalm (Culinea)
- 01-jun (10:00) Wat Eten We Vandaag: Pad Thai met mihoen, peultjes en garnalen (AD.nl)
- 01-jun (07:30) Aardappel Salade met sardines – uit Zo Gepiept kookboek (Betty's Kitchen Vis)
- 31-mei (16:39) Deze smaakcombinaties gaan goed met een zalmgerecht uit de oven (De Gelderlander)
- 31-mei (07:00) Pasta met asperges in roomsaus met garnalen en ei (Foodinista Pasta)
- 27-mei (07:00) Spaghetti met paprika ansjovis saus (Foodinista Pasta)
- 25-mei (18:58) Pasta nero met zeevruchten (K van Koken)
- 25-mei (07:00) Zalm met dille, limoen en kappertjes (Foodies Magazine)
- 24-mei (07:00) Romige pasta met zalm en doperwten (Foodies Magazine)
- 20-mei (14:52) Courgetti met pittige garnalen (Culinea)
- 20-mei (14:40) Zalm met roergebakken komkommer (Culinea)
- 19-mei (07:00) In prosecco gepocheerde zalm met sjalottenboter (Foodies Magazine)
- 18-mei (10:00) Wat Eten We Vandaag: Tortilla’s met gamba’s en gerookte zalm (AD.nl)
- 17-mei (07:00) Warmgerookte zalm met spinazie en dragon-yoghurtdressing (Foodies Magazine)
- 16-mei (07:00) Roerbak met garnalen en waterkers (Foodies Magazine)
- 14-mei (09:00) Hoe maak je vissticks van zalm? (Chickslovefood.com)
- 13-mei (07:12) Gegrilde grote garnalen met bieslook en tabasco (Francesca Kookt)
- 12-mei (07:00) Zalmpaté met briochebolletjes (Foodies Magazine)
- 07-mei (12:04) Bietenpannenkoekjes met avocado, dille en vegan zalm (Foodness Veganistisch)
- 06-mei (11:37) Gnocchi met prei en erwten (Culinea)
- 06-mei (10:11) Witte Asperges met Gebakken Zalm, Ei en Botersaus (Eet Goed Voel Je Goed)
- 06-mei (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 19 2022 (Eef Kookt ZO)
- 05-mei (10:00) Wat Eten We Vandaag: Speltpizza met ricotta en gerookte zalm (AD.nl)
- 03-mei (20:03) Pastasalade met tonijn en ei (Familie Over De Kook)
- 03-mei (07:00) Spaghetti met harissa-garnalen (Foodies Magazine)
- 03-mei (05:00) Courgetti met romige garnalen met 5 ingrediënten (Chickslovefood.com)
- 02-mei (07:00) Traybake met zalm, prei en aardappels (Foodies Magazine)
- 01-mei (07:00) Garnalencocktail met harissa-mayonaise (Foodies Magazine)
- 29-apr (10:00) Wat Eten We Vandaag: Gegratineerde mosselen met knoflookboter en citroen (AD.nl)
- 28-apr (07:30) Caribische viscurry (Betty's Kitchen Vis)
- 28-apr (07:00) Acqua pazza – zeebaars gepocheerd in tomatensaus (Foodies Magazine)
- 22-apr (11:03) Orzo salade met gerookte zalm en aspergetips (Culinea)
- 20-apr (10:00) Wat Eten We Vandaag: Wraps met gegrilde tonijn en wasabimayonaise (AD.nl)
- 19-apr (21:37) Gebakken garnalen in knoflook, gember en kurkuma (Gelukkig in de Keuken)
- 16-apr (05:00) 10x populaire gourmetrecepten (Chickslovefood.com)
- 15-apr (09:59) Gerookte makreel paté (Culinea)
- 15-apr (07:00) Mediterrane vissoep (Foodies Magazine)
- 15-apr (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 16 2022 (Eef Kookt ZO)
- 13-apr (06:00) Quiche met zalm, prei en witte korstkaas (BrendaKookt.nl)
- 12-apr (10:00) Wat Eten We Vandaag: Tabouleh met linzen en tonijn (AD.nl)
- 11-apr (06:00) Gebakken zalm in romige saus (Eef Kookt ZO)
- 11-apr (06:00) Pot pie met romige zalm en prei (BrendaKookt.nl)
- 11-apr (05:00) Doperwtensoep met dille en gerookte zalm (Chickslovefood.com)
- 07-apr (10:00) Wat Eten We Vandaag: Springrolls met garnalen en mango (AD.nl)
- 07-apr (05:00) 20x paasbrunch-recepten (Chickslovefood.com)
- 05-apr (07:30) Quiche met asperges en gerookte zalm (Jaimys Kitchen)
- 05-apr (07:00) Gegrilde garnalen met limoen, gember & koriander (Foodies Magazine)
- 04-apr (07:00) Ceviche van gemarineerde zalm (Foodies Magazine)
- 03-apr (18:42) 5x snelle gerechten voor doordeweeks #2 (Flavorflav Hoofdgerecht)
- 02-apr (07:00) Op jasmijnthee gerookte heilbot met venkelsalade (Foodies Magazine)
- 01-apr (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 14 2022 (Eef Kookt ZO)
- 31-mrt (07:00) Gravad lax met lapsang-souchong-rub en kruidendip (Foodies Magazine)
- 30-mrt (11:41) Gevulde eieren met bietensalade en zalm (Francesca Kookt)
- 29-mrt (17:00) Aspergesoep met tuinkruiden en garnalen (Foodinista Seizoensrecept)
- 28-mrt (07:30) Asperge roerbak met oesterzwam en zalm (Jaimys Kitchen)
- 27-mrt (07:00) Gamba’s al ajillo (Foodies Magazine)
- 25-mrt (08:11) Penne met tonijn in tomatensaus (Familie Over De Kook)
- 24-mrt (14:07) Makreel – Voedingswaarde, Recepten & Tips (Eet Goed Voel Je Goed)
- 23-mrt (10:00) Wat Eten We Vandaag: Orzo-risotto met zalm en doperwten (AD.nl)
- 22-mrt (22:00) Asperges met gebakken kabeljauw (Asperges Koken)
- 22-mrt (15:59) Be a better cook: zo kook je zelf mosselen (Delicious Magazine)
- 18-mrt (11:50) Sushi bowl met bloemkoolrijst, zalm en miso (Culinea)
- 16-mrt (10:00) Wat Eten We Vandaag: Quesadilla’s met zoete aardappel en garnalen (De Gelderlander)
- 12-mrt (08:45) Spaghetti aglio e olio met grote garnalen (Francesca Kookt)
- 11-mrt (14:53) Zalm met een daslookkorst (Culinea)
- 11-mrt (14:31) Pasta met mosselen en nduja (Culinea)
- 08-mrt (13:49) Zalm met bloedsinaasappel uit de oven (Culinea)
- 03-mrt (06:00) Plaattaart met zalm (Eef Kookt ZO)
- 02-mrt (10:00) Wat Eten We Vandaag: Pasta met gerookte zalm, prei en boerenkool (AD.nl)
- 02-mrt (07:00) Romige vissoep met Noorse garnalen (Foodies Magazine)
- 02-mrt (07:00) Gravad lax met mierikswortelroom (Foodies Magazine)
- 01-mrt (08:00) Zalm met pesto uit de airfryer en vijf andere maaltijden die zo op tafel staan (De Gelderlander)
- 01-mrt (04:00) Mihoensalade met zalm met 5 ingrediënten (Chickslovefood.com)
- 28-feb (07:00) Garnalen-filocups (Foodies Magazine)
- 27-feb (06:00) Tuna melt pita’s (BrendaKookt.nl)
- 26-feb (10:31) Zalm in een kruidige saus (Gelukkig in de Keuken)
- 25-feb (09:00) Vrijdag Visdag: Asperge, Gerookte Zalm en Roomkaas voorgerecht (Eet Goed Voel Je Goed)
- 25-feb (08:00) Tuna melt met gegrilde lente-ui (Foodies Magazine)
- 25-feb (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 9 2022 (Eef Kookt ZO)
- 25-feb (06:00) Zalmbonbon met garnalen, appel en koffiemayonaise (Francesca Kookt)
- 23-feb (10:00) Wat Eten We Vandaag: Grieks gevulde zalm uit de oven (AD.nl)
- 22-feb (14:40) Pasta met makreel, artisjok en spinazie (Culinea)
- 18-feb (06:00) Tagliatelle met pesto en zalm (BrendaKookt.nl)
- 17-feb (16:29) Kalkoenschnitzels met garnalen en citroenspaghetti (Foodies Magazine)
- 16-feb (16:47) Linzen wortelsoep (Gelukkig in de Keuken)
- 16-feb (10:00) Wat Eten We Vandaag: Hartige taart met zalm, Hollandse garnalen en groene asperge (AD.nl)
- 15-feb (07:00) Gevulde aardappel met gerookte forel en cheddar (Foodies Magazine)
- 12-feb (07:00) Hariyali vis tikka (Foodies Magazine)
- 11-feb (07:00) Warme rijstsalade met zalm en verse kruiden (Foodies Magazine)
- 11-feb (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 7 2022 (Eef Kookt ZO)
- 07-feb (07:05) Shandong garnalen met oestersaus en lente-ui (Francesca Kookt)
- 04-feb (07:30) Zelfgemaakte zalmsalade (Jaimys Kitchen)
- 03-feb (16:00) Het voor- en hoofdgerecht maken geen indruk, maar het toetje is ‘jammie’ bij restaurant Magnolia (De Gelderlander)
- 01-feb (11:43) Pasta gamba’s, spinazie en gebakken spek (K van Koken)
- 27-jan (10:50) De Voedingswaarde van Zalm (Eet Goed Voel Je Goed)
- 26-jan (10:00) Wat Eten We Vandaag: Romige pasta met zalm en doperwten (AD.nl)
- 25-jan (10:00) Pangsit met garnalen en kip (Flying Foodie)
- 23-jan (10:00) Wat Eten We Vandaag: Zelfgemaakte kroepoek van garnalen (AD.nl)
- 22-jan (09:51) Mosselen met crème fraîche, ansjovis en knoflook (Culinea)
- 18-jan (06:00) Pasta met tonijn, courgette en spinazie (BrendaKookt.nl)
- 18-jan (04:00) Courgetti met ketjapzalm met 5 ingrediënten (Chickslovefood.com)
- 15-jan (09:15) Makreelsalade (Gelukkig in de Keuken)
- 12-jan (10:00) Wat Eten We Vandaag: Vispastei met kabeljauw en Hollandse garnalen (De Gelderlander)
- 12-jan (04:00) Aziatische salade met zalm uit Het skinny six-kookboek (Chickslovefood.com)
- 11-jan (22:08) ❤️ Macaroni met spinazie en zalm (Homemade Recepten)
- 10-jan (07:00) Salade niçoise-wraps (Foodies Magazine)
- 07-jan (10:00) Wat Eten We Vandaag: Courgetti met garnalen in sambaljam (AD.nl)
- 07-jan (07:30) Zoete chili zalm met geroosterde bloemkool en rijst (Jaimys Kitchen)
- 05-jan (04:00) Eiwraps met romige vegan tonijn (Chickslovefood.com)
- 31-dec (11:56) Tuna melt bites (Gelukkig in de Keuken)
- 29-dec (04:00) Boekweitnoedels met sticky zalm uit Healthy januari digitaal meal plan (Chickslovefood.com)
- 28-dec (12:35) Aspic met kaviaar en zalm (K van Koken)
- 28-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Orzo met garnalen (AD.nl)
- 24-dec (07:54) 10 x recepten voor feestelijke hapjes (Jaimys Kitchen)
- 22-dec (11:50) Garnalen taart met romige spinazie en kaas (K van Koken)
- 22-dec (06:00) Omeletkrans met spinazie en zalm – Kerstontbijt (BrendaKookt.nl)
- 22-dec (06:00) Garnalen torentje met mango en avocado (Foodinista Skinny)
- 21-dec (10:43) Spaghetti met tonijn (Goedkoop Lekker Vis)
- 20-dec (14:05) 10x feestelijke recepten met vis (Delicious Magazine)
- 20-dec (10:00) De lekkerste Wellington recepten (Flying Foodie)
- 18-dec (07:56) Zalm op een wafeltje met pittige mayonaise (Familie Over De Kook)
- 17-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Andijviestamppot met gebakken haring en kerrie (AD.nl)
- 17-dec (07:17) Gestoomde kreeft met vers fruit en groene groenten (Foodies Magazine)
- 15-dec (10:42) Zeebaars uit de oven met citroen en krieltjes (Francesca Kookt)
- 14-dec (13:57) Meneer en mevrouw Hamersma geven fantastische ovengerecht voor kerst: bloemkool, varken en zalm (AD.nl)
- 14-dec (07:16) Zalm gepekeld in wodka en cranberry’s (Foodies Magazine)
- 13-dec (16:47) 6 x gezond comfort food (K van Koken)
- 13-dec (15:18) 5x feestelijke recepten met zalm (Delicious Magazine)
- 13-dec (06:00) Zalm en croûte | Zalm Wellington recept (Culi Sandra Hoofdgerecht)
- 10-dec (10:00) Wat Eten We Vandaag: Dahl met zalm, raita en rijst (AD.nl)
- 10-dec (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 50 2021 (Eef Kookt ZO)
- 08-dec (06:00) Zalmbonbon met kruidenroomkaas (Foodinista Snelrecept)
- 07-dec (18:32) Hartige taart met vis (Fish Pie) (Betty's Kitchen Vis)
- 06-dec (21:56) Garnalen met knoflook, chilimelange en limoen (Gelukkig in de Keuken)
- 06-dec (07:17) Tempura van garnalen met gepofte-knoflookmayonaise (Foodies Magazine)
- 06-dec (06:43) Knolselderijsoep met gerookte paprika en garnalen (Francesca Kookt)
- 06-dec (06:00) Millefeuille met zalm (Culi Sandra Voorgerecht)
- 06-dec (04:00) Kerstkranssalade met gerookte zalm met 6 ingrediënten (Chickslovefood.com)
- 02-dec (04:00) 30x gourmetrecepten (Chickslovefood.com)
- 01-dec (12:06) kreeft met anijsboter (Delicious Magazine)
- 29-nov (06:00) Rivierkreeftjes cocktail met whiskysaus (Foodinista Salade)
- 26-nov (15:59) Kou en regen: tijd voor een van deze zes verrassende ovenschotels (De Gelderlander)
- 26-nov (10:51) Hollandse Heimwee Happen (K van Koken)
- 22-nov (13:20) Octopus, krab en kreeft voelen verdriet: koken van levende dieren verboden in Groot-Brittannië (De Gelderlander)
- 19-nov (10:00) Vrijdag Visdag: Bombay Aloo en Zalm (uit de Oven) (Eet Goed Voel Je Goed)
- 18-nov (07:56) Vis pastei met zalm, kabeljauw en garnalen (Jaimys Kitchen)
- 16-nov (09:27) Zalm (Goedkoop Lekker Vis)
- 12-nov (21:49) Gezondheidsvoordelen Oesters Eten | Oester Gezond (10 x Gezonder )
- 12-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Gegrildezalm-spies (AD.nl)
- 12-nov (07:56) Latkes – aardappelkoekjes met gerookte zalm (Jaimys Kitchen)
- 09-nov (14:49) Gerookte zalmrolletjes met aspergetips (Culinea)
- 09-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Toast met ricotta, gerookte zalm en avocado (AD.nl)
- 05-nov (14:07) Saffraanrisotto met kreeft (Culinea)
- 05-nov (06:00) Lekker en makkelijk weekmenu – week 45 2021 (Eef Kookt ZO)
- 02-nov (15:39) Krokant gebakken aardappelhapjes met gerookte zalm of paling voor je kerstborrel! (Culinaire Bagage)
- 02-nov (06:16) Oosterse courgetti met garnalen (Gezond aan Tafel)