De Nieuwste Recepten: Duits
- 28-nov (11:21) strudel! 7 zoete en hartige recepten om deze maand te bakken (Delicious Magazine)
- 04-nov (17:43) hartige strudel met rode-uiencompote (Delicious Magazine)
- 26-sep (09:59) schnitzel van aubergine met een Italiaanse twist (Bon Apetit)
- 19-sep (16:40) 10 recepten met worst – van chorizo tot venkelworst (Delicious Magazine)
- 06-sep (11:20) Traybake met Asperges, Braadworst en Pesto (Flying Foodie)
- 14-aug (16:20) Culy Homemade: schnitzel maken in de oven met gegrilde perzik-koolsalade (Culy)
- 22-jul (12:40) Bienenstich – Duitse cake met vanilleroom (Delicious Magazine)
- 19-mrt (13:50) strudel met courgette, ricotta, pancetta en olijfolie (Delicious Magazine)
- 09-dec (06:00) Baklava Strudel (Flying Foodie)
- 01-nov (14:22) Perfect paneren – Keukenheks (K van Koken)
- 06-okt (10:26) Wat Eten We Vandaag: Schnitzel met pastinaakfrietjes (AD.nl)
- 16-jul (23:17) Weizen vs. witbier: wat is het verschil? (Flavor Flaf Drinks)
- 02-jun (16:50) Zo zeg, dit is lekker: zo maak je braadworst in bier (Flavor Flaf Meat)
- 26-apr (15:09) Argentijnse schnitzel-sandwiches met pittige salsa golf (Culinaire Bagage)
- 30-dec (15:28) Berliner oliebollen met gezouten karamel en pecannoten (Francesca Kookt)
- 11-dec (15:17) Frankfurter Suppe: een rustieke Oost-Europese groentesoep met verse knakworst! (Culinaire Bagage)
- 13-nov (10:00) Wat Eten We Vandaag: Champignonsaus (De Gelderlander)
- 19-okt (17:23) Fusion keuken op z’n best: de loempia frikandel (uit de Airfryer!) (Flavor Flaf Meat)
- 14-okt (11:04) Stokbroodje met gehaktballetjes in tomatensaus (Culinea)
- 12-jul (15:32) FormuleKip Oostenrijk: BBQ Schnitzel Strips van Tinus (Francesca Kookt)
- 03-jun (11:42) Aubergine schnitzel met parelcouscous (Culinea)
- 03-mei (10:00) Wat Eten We Vandaag: Traybake met broccoli, braadworst en krieltjes (De Gelderlander)
- 24-apr (07:00) Kipschnitzel met radijspickles (Foodies Magazine)
- 01-apr (10:00) Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen met spek en ei (AD.nl)